Hydrangea macrophylla 'Magical Wings'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Hortensia
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Groen - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 120 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm
Beschrijving

Hydrangea macrophylla 'Magical Wings' of Hortensia 

Hydrangea macrophylla 'Magical Wings' heeft zeer fraaie bloemen en is daarmee een lust voor het oog!  De bloei begint eerst met wit tot zachtgroen. Wat later verkleuren de bloemen naar zachtgroen met een rode rand. Door zijn veelzijdigheid kom je deze tuinplant tegen op het balkon en terras maar ook als solitair of vakbeplanting.

 

Standplaats Hydrangea macrophylla 'Magical Wings'

Boerenhortensia geeft de voorkeur aan een plaats in de (half)schaduw, maar heeft wel wat zonlicht nodig om voldoende knoppen te vormen, die uitgroeien tot een mooie ronde bol. Strooi bij het aanplanten tuinturf in het plantgat en vermeng dit met de grond. Dit zorgt voor een zurig bodemmilieu.

 

Hydrangea macrophylla 'Magical Wings' snoeien en onderhouden

Geef in de zomer bij droog weer Hydrangea macrophylla 'Magical Wings' wat extra water; het is een grote drinker. De Hortensia bloeit op overjarig hout, dus knip elk jaar de oudste takken onderaan de grond weg; zo blijft hij jong en fris en heeft u elk jaar een mooi bloeiende tuinplant. Aan de overjarige takken, die u niet wegknipt, bloeit de Hortensia in het nieuwe jaar.De Hydrangea macrophylla 'Magical Wings' | Hortensia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.