» Hydrangea paniculata 'Kyushu' - op stam

Hydrangea paniculata 'Kyushu' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Pluimhortensia
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 26 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Hydrangea paniculata 'Kyushu' of Pluimhortensia op stam - Informatie:

De Hydrangea 'Kyushu' bloeit op de nieuwe twijgen met meer 'open' bloemen; de bloempluimen hebben een piramidevorm. Aanvankelijk bloeit deze tuinplant met prachtige crèmewitte pluimen, die eind juli roze verkleuren en in een zonnige herfst zelfs groen worden. Deze bloemen van de Pluimhortensia staan ook als ze uitgeboeid zijn nog mooi; knip ze daarom niet meteen af. De Pluimhortensia heeft sterke twijgen, waardoor de grote bloemen niet omvallen. Houd de tuinplant in toom door elk jaar na de winter te snoeien. Knip dan terug tot 10 á 15 cm boven de stam. De Hydrangea paniculata 'Kyushu' groeit in de schaduw of halfschaduw en is goed vorstbestendig. Geef Hydrangea paniculata 'Kyushu' een zonnige standplaats in een goed doorlaatbare, humusrijke bodem. 


Hydrangea paniculata 'Kyushu' is een bladverliezende tuinplant. Deze Pluimhortensia bloeit van juni t/m september met witte bloemen en kan zowel in de zon als in de schaduw staan.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Hydrangea paniculata 'Kyushu' - op stam | Pluimhortensia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.