» Hydrangea quercifolia - XL

Hydrangea quercifolia - XL

Product informatie

Nederlandse naam: Eikenbladhortensia
Bloeitijd: Juni -September
Bloemkleur: Roomwit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 50/60 cm

Hydrangea quercifolia of Eikenbladhortensia XL-serie - Informatie
Eikenbladhortensia. Deze variant heeft decoratief blad met een mooie herfstverkleuring. Deze hortensia kan elk jaar tot op 10 tot 15 cm boven de grond teruggeknipt worden, maar let op; Hij bloeit op de meederjarige twijgen. Hij zal volop prachtige nieuwe bladeren ontwikkelen, maar in het eerste jaar erop weinig nieuwe bloemen krijgen. Je kunt deze hortensia ook gewoon door laten groeien. Hij zal zich ontwikkelen tot een indrukwekkende struik. De leveringshoogte bedraagt 50 tot 60cm.

 

LET OP:

VOORJAAR: In het voorjaar is de plant al voor u teruggesnoeid, de plant is dan bij levering iets lager dan aangegeven maar groeit dit jaar meteen mooi fris uit. 

 

* Herfstverkleuring informatie:

Het blad van deze plant verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleent.

 

Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier De Hydrangea quercifolia - XL | Eikenbladhortensia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.