Ilex crenata 'Glory Gem' - bolvorm

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Japanse Hulst
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Groen (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: Keuze afhankelijk
Door ons geleverde potmaat: Keuze afhankelijk
Door ons geleverde hoogte: Maak uw keuze
Beschrijving

Ilex crenata 'Glory Gem' of Japanse Hulstbol - Informatie:

De Japanse hulst is een van de meest gekozen vervangers voor buxus. De plant is net als de Buxus een wintergroene struik, met klein blad, die zich goed laat snoeien in elke vorm. De Ilex crenata 'Glory Gem' is een van de traagst en compact groeiende Ilex crenata soorten. Deze bolvorm komt goed tot zijn recht in zowel de tuin als in een pot. Het blad is ovaalrond en lichtgroen van kleur. De plant lijkt wat betreft uiterlijk sterk op buxus, maar is niet gevoelig voor de buxusschimmel of rups van de buxusmot.

 

Standplaats:

Deze Hulstbol kan in principe op alle standplaatsen staan. De plant heeft voorkeur voor een lichtzure bodem, gebruik bij het aanplanten in de volle grond daarom tuinturf. Bij het aanplanten in pot kunt u gewoon potgrond gebruiken. 

 

Snoei en onderhoud:

Om de plant goed in model te houden is een of twee keer per jaar snoeien aan te raden. doe dit op een niet te zonnige dag.

 

 

Bij dit product kunt u een keuze maken voor het gewenste formaat bij levering. U kunt deze maatvoering van de bol behouden door de plant ieder jaar een of twee keer te snoeien.

 

Onderstaand vindt u de afmetingen van de potten per product:

Boldiameter 30 cm Potmaat: Ø23 cm
Boldiameter 35 cm Potmaat: Ø30 cm
Boldiameter 40 cm Potmaat: Ø32 cmDe Ilex crenata 'Glory Gem' - bolvorm | Japanse Hulst koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.