Lagerstroemia indica 'Milavio' (With Love Eternal)

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Lagerstroemia
Bloeitijd: Augustus - Oktober
Bloemkleur: Paars
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Beschrijving

Lagerstroemia indica 'Milavio' (With Love Eternal) of Lagerstroemia - Informatie:

Lagerstroemia's zijn zeker nog geen ingeburgerde planten in zowel Nederland als België. Van oorsprong komt deze plant uit Mediterraanse regio's. Steeds meer wordt er geëxperimenteerd met soorten die beter of goed winterhard zijn. Deze 'Milavio' is een nieuwe variëteit die tot -15 graden Celsius zou moeten kunnen weerstaan. Bovendien is het een erg compacte variant, want met een bescheiden hoogte van 60 centimeter is het kleine lagerstroemia. De bloei is paars en valt in het najaar. Eenmaal in bloei wordt je helemaal enthousiast van deze planten. De bloemtrossen hebben wat weg van een sering, alleen bloeit de plant dus in een heel ander jaargetijde (sering in het voorjaar). Niet alleen de bloemen geven kleur in de herfst, ook het blad verkleurt vaak prachtig. De 'Milavio' is onderdeel van de 'Lagerstroemia indica With Love-serie' en wordt verhandeld onder de naam With Love Eternal.

 

Standplaats:

Lagerstroemia indica 'Milavio' houdt van een zonnige standplaats en een rijke, humusrijke bodem. Zet de tuinplant verder op een beschutte plek in de tuin.

 

Snoei en onderhoud:

Lagerstroemia kan in maart worden teruggesnoeid tot 20 à 30 centimeter boven de grond. In de zomer zal de tuinplant nieuwe scheuten ontwikkelen, waaraan de bloemen zullen verschijnen.De Lagerstroemia indica 'Milavio' (With Love Eternal) | Lagerstroemia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.