» Lagerstroemia indica 'Natchez'

Lagerstroemia indica 'Natchez'

Product informatie

Nederlandse naam: Lagerstroemia
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 50 cm

Lagerstroemia indica 'Natchez' of Lagerstroemia - Informatie:

De Lagerstroemia, dat is toch een heester? Ja inderdaad dat klopt, maar er bestaat ook een boomvorm van. Lagerstroemia indica 'Natchez' is daar een variant van. Deze tuinplant is niet helemaal winterhard, maar op een beschutte plaats in de tuin kan hij de Nederlandse winters aan. Op een open veld in het buitengebied zijn er betere opties dan de Lagerstroemia indica 'Natchez'. De meeste bloemen van de boomvormige Lagerstroemia hebben roze bloemen; deze variant valt daarin op met zijn witte bloemtuilen die in de zomer in grote getalen aan de boom verschijnen.

 

Standplaats:

Geef deze tuinplant een zonnige standplaats in een voedselrijke, goed losgemaakte, waterdoorlatende bodem Dat deze dan wat droger is, maakt voor de Lagerstroemia indica 'Natchez' niet uit.

 

Snoei en onderhoud:

Mocht het in de winter toch streng gaan vriezen, geef Lagerstroemia dan wat extra bescherming door bijvoorbeeld vliesdoek om de boom te draaien. De voet, de stam en het onderste deel van de vertakking van de Lagerstroemia indica 'Natchez' zijn hierbij de belangrijkste delen om in te pakken. 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Lagerstroemia indica 'Natchez' | Lagerstroemia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.