» Lagerstroemia indica 'Muskogee'

Lagerstroemia indica 'Muskogee'

Product informatie

Nederlandse naam: Lagerstroemia
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 50 cm

Lagerstroemia indica 'Muskogee' of Lagerstroemia - Informatie:

Bij de aanschaf van een boom is dit niet meteen de eerste soort waar de meeste mensen aan denken. Toch is het in de beschutte stadstuin een goede optie. Het is een laag boompje dat in de zomermaanden opvallende, roze bloemtuilen krijgt. De kroon van deze boom is breed vaasvormig. In een grote border kan de Lagerstroemia indica 'Muskogee' voor hoogtewerking zorgen en meteen voor schaduwplekken op de grond, waar vaste, schaduwminnnende planten een plaats kunnen krijgen.

 

Standplaats:

Belangrijk is, dat deze Lagerstroemia indica 'Muskogee' een beschutte en zonnige standplaats krijgt in een voedselrijke, goed losgemaakte, waterdoorlatende bodem.

 

Snoei en onderhoud:

Lagerstroemia kan vorst verdragen, maar als het kouder wordt dan 10 graden onder nul, dan kan deze boom het lastig krijgen. Een beetje extra bescherming d.m.v. bijvoorbeeld vliesdoek is dan geen overbodige luxe. Vanwege zijn tragere groei, heeft de Lagerstroemia indica 'Muskogee' eigenlijk geen snoei nodig. 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Lagerstroemia indica 'Muskogee' | Lagerstroemia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.