Lei-conifeer 'Leylandii' - pakket 3 stuks + EXTRAS!

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Lei Conifeer 'Leylandii'
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: 120/130 cm
Afmetingen rek (b x h): 130 x 110 cm
Totale hoogte leiboom: 230/240 cm
Maximale tussenruimte: 60 centimeter
Te overbruggen afstand minimaal: 390 cm
Te overbruggen afstand maximaal: 510 cm
Beschrijving

Lei-Cupressocyparis 'Leylandii 2001' of Lei-Conifeer 'Leylandii' - 150 - Informatie:

Deze Lei-Conifeer of Leylandcipres is ideaal voor het maken van wintergroene afscheidingen. Deze groenblijvende leiboom groeit mooi dicht van structuur, bij levering is deze meteen al flink vol en dicht. De kleur van de schubbladeren van de Lei-Cupressus leylandii is donker grijsgroen. Deze leiconiferen zijn meteen al zeer dicht vertakt en vol, daarnaast hebben deze ook al een dikke stevige stam en dit geeft meteen body in uw tuin. 

 

Standplaats: 

De Lei-Conifeer 'Leylandii' staat graag op een zonnige tot beschaduwde standplaats op vrijwel alle gronden. Zelfs in slechte en moeilijk doorwortelbare grond kunnen ze gedijen. Ze zijn goed winterhard en tevens zeewind bestendig.

 

Snoei en onderhoud:

Scheer Leiconiferen als een haag midden in het groeiseizoen. Juni-juli is een aangewezen tijd hiervoor. Snoei liever niet midden in de winter omdat de snoeiwonden dan lelijk uitdrogen. 

Ons advies is om de rekken van de Lei-Conifeer 'Leylandii' maximaal 60 centimeter uit elkaar te plaatsen. Door de rekken van de leibomen aan elkaar te koppelen ontstaat een sterk geheel en kunt u de takken van de leibomen naar elkaar toe laten groeien.


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Conifeer  klik hier!De Lei-conifeer 'Leylandii' - pakket 3 stuks + EXTRAS! | Lei Conifeer 'Leylandii' koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.