Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Veldbies
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Bruin
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 34YLU-3994
Beschrijving

Luzula nivea of Veldbies of Sneeuwwitte veldbies 

De Veldbies is een ideale keuze voor de aanplant van grotere groepen. Ook als vakbeplanting is de Luzula nivea uitermate geschikt. Wanneer de planten op 30 tot 40 centimeter afstand geplant worden zal een dicht geheel ontstaat waardoor onkruid en andere ongewenste planten geen kans krijgen zich te ontwikkelen. In de zomer krijgt dit siergras witte bloemen die boven het smalbladige loof uitsteken. Het blad is aan de rand heel fijnbehaard, is wintergroen en bij niet al te strenge vorst blijft het mooi van kleur. 

 

Standplaats Luzula nivea

Groot voordeel van de Luzula nivea is dat hij weinig eisen aan de grond stelt. Deze tuinplant kan zelfs op vrij droge schaduwrijke plekken groeien. Let wel op dat de Veldbies in de eerste jaren na aanplant extra water nodig heeft bij warm en droog weer.

 

Luzula nivea snoeien en onderhouden

Als het loof van de Luzula nivea mooi groen de winter is doorgekomen, dan is snoei niet nodig. Mocht het er na de winter wel lelijk uitzien, dan kan de tuinplant direct na de winter een keer teruggesnoeid worden tot op zo'n 10 cm boven de grond. Hij zal dan weer opnieuw gaan uitlopen. 

 

 Waarom Luzula nivea kopen of Veldbies kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Veldbies bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Luzula nivea aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Veldbies en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Luzula nivea is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Luzula nivea op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Veldbies dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Luzula nivea, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.