Magnolia 'Galaxy'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Beverboom
Bloeitijd: April
Bloemkleur: Paars
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Door ons geleverde hoogte: 150/200 cm
Beschrijving

Magnolia 'Galaxy' of Beverboom - Informatie
Iedereen kent de Magnolia als (meerstammige) grote heester. Maar wist u ook dat er Magnolia's zijn die boomvormend zijn? Deze 'Galaxy' is er zo eentje. In het vroege voorjaar tooit deze Beverboom de blauwe hemel paars met zijn prachtige, grote bloemen. Deze bloemen komen al aan de boom voordat hij blad krijgt. Hierdoor is deze tuinplant tijdens de bloeiperiode een echte eye-catcher! Magnolia's worden ook wel eens tulpenboom genoemd. Dit komt omdat de bloemen van een aantal soorten wel wat weg hebben van het bekende bolgewas. De leveringshoogte bedraagt 150 tot 200 cm.

 

Onderhoud en snoei:

Zet Magnolia 'Galaxy' op een zonnige, of halfschaduwrijke standplaats, in een goed doorlatende, licht zure, vochthoudende, humusrijke grond. Voeg daarom bij het aanplanten wat  tuinturf toe aan het plantgat. Om de vorm van een Magnolia te bewaren, kunt u lage en elkaar kruisende takken of slecht geplaatste takken, na de bloei begin mei verwijderen.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Magnolia 'Galaxy' | Beverboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.