Menu
Geen producten gevonden

» Malus 'Evereste' - U-vorm

Malus 'Evereste' - U-vorm

Product informatie

Nederlandse naam: Sierappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 25 cm
Door ons geleverde hoogte: 140 cm cm
Afmetingen rek (b x h): 40 x 140 cm

Malus 'Evereste' - U-vorm of Sierappel - Informatie:

De Sierappel is een veel toegepaste tuinplant en wordt op vele manieren aangeboden. Hier in een U-vorm gekweekte vorm. Deze Malus 'Evereste' komt het beste tot zijn recht als groene onderbreking tegen een muur of schutting. In het voorjaar trakteert de Malus 'Evereste' u op een prachtige authentieke roze-witte bloemenzee. Later in het jaar, als de bloemen bevrucht zijn, komen er kleine sierappels aan deze boom. Naarmate het jaar vordert, kleuren deze sierappeltjes steeds donkerder oranje. Deze sierappels blijven tot diep in de winter aan de Malus 'Evereste' hangen.

 

Standplaats:

Deze tuinplant groeit zowel in de zon als in de halfschaduw goed. Op een zonnigere standplaats, zullen er meer vruchten aan de sierappel komen en kleuren deze ook beter af. 

 

Snoei en onderhoud:

De Sierappel is goed te snoeien, waardoor u de U-vorm makkelijk in ere kunt houden. Eventueel is deze Malus 'Evereste' - U-vorm ook prima in een bloempot te houden. 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Malus 'Evereste' - U-vorm | Sierappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.