Menu
Geen producten gevonden

»

  • Pyrus communis 'Beurré Hardy' - oude U-vorm
  • Pyrus communis 'Beurré Hardy' - oude U-vorm
  • Pyrus communis 'Beurré Hardy' - oude U-vorm
  • Pyrus communis 'Beurré Hardy' - oude U-vorm

Pyrus communis 'Beurré Hardy' - oude U-vorm

Product informatie

Nederlandse naam: Handpeer
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: N.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 56 cm
Door ons geleverde hoogte: 225/250 cm
Bestuivers: Niet zelfbestuivend, Bonne Louise d'Avranches, Charneux, Clapp's Favourite, Doyenne du Comice, Gieser Wildeman, Williams

Pyrus communis 'Beurré Hardy' of U-vorm peer - Informatie:

 

Deze Pyrus is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum indien voorradig. U kunt zich vooraf informeren over de beschikbaarheid/voorraad. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

Deze Perenboom heeft wat unieks, de vorm geeft een bijzondere sierwaarde. De U-vorm is slank en zo kan deze fruitboom met karakter ook in kleinere tuinen staan. Pyrus communis 'Beurré Hardy' kan bijvoorbeeld tegen een warme muur geplant worden. De U-vorm ziet u terug in de 2 verticale hoofdtakken die onder vanuit de stam komen en breed als een U uitlopen. 

 

Standplaats:

Perenbomen houden van een zonnige standplaats. Door de zon rijpt het fruit beter en komt het beter op smaak. De bomen houden van een goed doorlatende, kalkrijke grond. Voeg eventueel wat aanplantgrond toe bij het planten.

 

Snoei en onderhoud:

Snoeien van de Pyrus communis 'Beurré Hardy' houdt de fruitboom compact en kan zorgen voor een betere vruchtdracht. Snoei bij voorkeur in de late zomer en of winter. Snoei zijtakjes tot 10 cm terug vanaf de hoofdtakken. Zo houdt u een luchtige en open boom en blijft de U-vorm in stand. Dit zorgt er voor dat overal genoeg licht komt bij de vruchten. Strooi daarna wat kalk rond de stam.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Voor algemene informatie over bomen op tuinplantenwinkel.nl klik hier!De Pyrus communis 'Beurré Hardy' - oude U-vorm | Handpeer koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment. Let wel op dat de getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.