Metasequoia glyptostroboides - beveerd

Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Moerascipres
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: Hoger dan 10 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Productcode: 65-1538
Beschrijving

Metasequoia glyptostroboides of Watercipres

In de natuur kan Metasequoia glyptostroboides uitgroeien tot een flinke, hoge boom. Dit haalt hij in de bewoonde wereld niet, maar hij is 'minder geschikt' voor een kleinere tuin. Houd daar rekening mee als u deze boom zou willen toepassen. De Watercipres krijgt een zeer karakteristieke, roodbruine, gedraaide stam. Nadat in de herfst de naalden geel zijn verkleurd, vallen ze af.

 

Standplaats Metasequoia glyptostroboides

Metasequoia glyptostroboides staat het liefst in de zon in een vochtige, waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort(lichte voorkeur voor zuurhoudend). De tuinplant kan korte tijd tegen een zeer natte bodem.

 

Metasequoia glyptostroboides snoeien en onderhouden

De Watercipres is goed te snoeien door deze om de paar jaar op een vorstvrije winterdag te kandelaberen. Hierbij worden alle zijtakken tot een korte afstand vanaf de stam afgezaagd of geknipt. De boom zal op deze manier een smalle zuilvorm aannemen. Van nature is de groeivorm piramidaal; een brede basis die spits toeloopt.

 

Herfstverkleuring Metasequoia glyptostroboides

Het blad van de Watercipres verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!Waarom Metasequoia glyptostroboides - beveerd kopen of Moerascipres kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Moerascipres bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Metasequoia glyptostroboides - beveerd aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Moerascipres en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Metasequoia glyptostroboides - beveerd is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Metasequoia glyptostroboides - beveerd op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Moerascipres dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Metasequoia glyptostroboides - beveerd, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.