Musa basjoo 060/70

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Japanse vezelbanaan
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Groen/purper
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee (sterft af bij vorst)
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/70 cm
Beschrijving

Musa basjoo of Japanse vezelbanaan - Informatie:
Musa basjoo 60/70  is met zijn decoratieve bladeren die wel 1,50 m kunnen worden een aanrader voor uw tuin. Zeker als er een tropisch hoekje gewenst is. Voorwaarde is wel dat de Japanse banaan op een beschutte plek komt te staan. De tuinplant kan ook heel goed in een ruime kuip geplant worden. Soms bloeit de banaan; eventuele vruchten van deze tuinplant zijn niet eetbaar.

 

Onderhoud en snoei:

Musa basjoo is een winterharde tuinplant, die een temperatuur tot -20ºC verdraagt. Bij -2ºC vorst verliest hij zijn bladeren. Wanneer u de grond rond de tuinplant goed afdekt met een laag mulch (tuinafval), zodat wortels blijven leven, zal in het voorjaar vanuit de wortels de bananenplant weer terug komen. Een Musa basjoo in de volle grond of in een kuip buiten, kunt u in de winter ook helemaal inpakken (met stro of noppen folie). Dan wordt de plant uiteindelijk groter. Plant de Japanse vezelbanaan op een zonnige of halfschaduwrijke plaats in goed doorlaatbare neutrale humusrijke grond. Geef veel water van april tot september en zorg voor bemesting (bv.koemestkorrels).De Musa basjoo 060/70 | Japanse vezelbanaan koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.