» Muscari aucheri 'Blue Magic'

  • Muscari aucheri 'Blue Magic'
  • Muscari aucheri 'Blue Magic'
  • Muscari aucheri 'Blue Magic'
  • Muscari aucheri 'Blue Magic'
  • Muscari aucheri 'Blue Magic'

Muscari aucheri 'Blue Magic'

Product informatie

Nederlandse naam: Blauw druifje
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Blauw
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: 15 cm
Advies aantal per vierkante meter: 9 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 12 cm

Muscari aucheri 'Blue Magic' of Blauw druifje - Informatie:

 

Muscari aucheri 'Blue Magic'is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. De periode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen medio februari en medio maart. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

Deze voorjaarsbloeiende bloembol bloeit met prachtige staande blauwe mini druiventrosjes. deze soort heeft wat steverige en vollere bloemen. Het blad van deze soort blijft ook wat lager zodat de bloemen er mooi bovenuit steken.   

Deze plant is op vele manieren te gebruiken, naast buiten ook eventueel eerst binnen. Het blauwe druifje fleurt dus eerst het huis op en erna of meteen al ook uw tuin. In de tuin is het mooi om een grotere groep aan te planten tussen een zeer lage bodembedekker of op de voorgrond in de border. 

 

Snoei en Onderhoud:

Na de bloei wordt de plant vaak snel wat minder mooi. Dit komt doordat de plant veel energie heeft gestoken in de bloei. het is het beste dat u de plant dan niet meteen afknipt, het beste is om het blad af te laten sterven zodat de voedingsstoffen terug de bol in kunnen voor volgend jaar. is het blad geheel bruin kunt u dit wel terug knippen.  De Muscari aucheri 'Blue Magic' | Blauw druifje koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment.

 

De bij het product gemelde periode waarbinnen de planten verkrijgbaar zijn kan afwijken. Getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.