» Narcissus 'Tête-à-Tête'

  • Narcissus 'Tête-à-Tête'
  • Narcissus 'Tête-à-Tête'
  • Narcissus 'Tête-à-Tête'
  • Narcissus 'Tête-à-Tête'
  • Narcissus 'Tête-à-Tête'

Narcissus 'Tête-à-Tête'

Product informatie

Nederlandse naam: Mini narcis
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 9 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 12 cm

Narcissus 'Tête-a-Tête' of Mini-narcis - Informatie:

 

Deze Narcissus is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. De periode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen medio februari en medio maart. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

De Mini-narcis is de laatste jaren zeer bekend en geliefd, dit ook doordat deze soort lang bloeit. De wat kleinere, gele bloempjes of trompetjes staat dicht bij elkaar en geven zo een mooi kleurrijk beeld. Vooral met Pasen is deze bloem(bol) erg in trek.

 

Standplaats:

Deze tuinplant is op vele manieren te gebruiken, naast buiten ook eventueel eerst binnen. Ze zouden eerst binnen het huis op kunnen fleuren waarna u de bollen later in de tuin plant voor volgend jaar. Ook is het leuk om deze bloem te planten in een bloembak eventueel gecombineerd met andere bloeiers. Uiteraard kan deze plant ook meteen in de border geplant worden.  

 

Snoei en Onderhoud:

Na de bloei wordt Narcissus 'Tête-à-Tète' vaak snel wat minder mooi. Dit komt doordat de plant veel energie heeft gestoken in de bloei. het is het beste dat u de tuinplant dan niet meteen afknipt, maar het blad laat afsterven, zodat de voedingsstoffen terug de bol in kunnen voor volgend jaar. Is het blad geheel bruin, dan kunt u dit wel terugknippen.  



De Narcissus 'Tête-à-Tête' | Mini narcis koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment.

 

De bij het product gemelde periode waarbinnen de planten verkrijgbaar zijn kan afwijken. Getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.