» Prunus eminens 'Umbraculifera' - 180 cm stam

Prunus eminens 'Umbraculifera' - 180 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Bolkers
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Roze-wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 400 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Geleverde stam hoogte: 180 cm

Prunus eminens 'Umbraculifera' of Bol-sierkers - Informatie:
De Prunus eminens 'Umbraculifera' heeft een bolvormige kroon. Vandaar ook de naam Bol-sierkers. Deze boom krijgt in de loop van het voorjaar vele, kleine, witte bloemetjes in trosjes. Deze tuinplant is een fijnvertakt boompje, dat vaak als solitair wordt aangeplant, maar ook uitstekend voldoet als laanbeplanting langs een plein of oprit. In de herfst verkleuren de bladeren van de Prunus eminens 'Umbraculifera' geeloranje en vallen daarna af; de tuinplant is goed vorstbestendig.

 

Snoei en onderhoud:

Prunus eminens 'Umbraculifera' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een vruchtbare, vochthoudende bodem. Om de compacte bolvorm van de Bol-sierkers te behouden is het aan te bevelen om na de bloei, de bol terug te snoeien tot ongeveer 20 cm van  de stam, zodat er een knotvorm overblijft, die weer nieuwe scheuten zal vormen.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Prunus eminens 'Umbraculifera' - 180 cm stam | Bolkers koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.