» Prunus serrulata 'Kanzan' - 180 cm stam

Prunus serrulata 'Kanzan' - 180 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse sierkers
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Geleverde stam hoogte: 180/200 cm

Prunus serrulata 'Kanzan' of Japanse sierkers - Informatie:
Prunus serrulata 'Kanzan' heeft een brede groeiwijze. Op latere leeftijd gaan de takken enigszins doorhangen. De bloemen van de Japanse sierkers staan in dichte trossen bij elkaar. Deze boom komt het beste tot zijn recht in wat grotere tuinen en parken. In het voorjaar is deze boom een echte blikvanger vanwege zijn vele, roze bloemen. De bladeren van de Prunus serrulata 'Kanzan' verkleuren in de herfst geeloranje en vallen daarna af; de tuinplant is goed vorstbestendig.

 

Snoei en Onderhoud:

Deze tuinplant staat het liefst in de zon of halfschaduw in een lichtvochtige, humusrijke bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. De Prunus serrulata 'Kanzan' zo weinig mogelijk snoeien. Beperk je tot schurende en beschadigde takken. Mocht de boom te breed of hoog worden kunnen lange twijgen in de zomer weggesnoeid worden. Behandel wonden van de Japanse sierkers het liefst met boombalsem.


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Prunus serrulata 'Kanzan' - 180 cm stam | Japanse sierkers koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.