U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Prunus subhirtella 'Autumnalis' - meerstammig | Sierkers | Tuinplantenwinkel.nl

Prunus subhirtella 'Autumnalis' - meerstammig

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Sierkers
Bloeitijd: November - April
Bloemkleur: Wit
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Door ons geleverde hoogte: 200/225 cm
Beschrijving

Prunus subhirtella 'Autumnalis' of Sierkers - Informatie:

De Prunus subhirtella ‘Autumnalis’ zal nooit vervelen, want deze Sierkers heeft in elk seizoen een ander uiterlijk. In de winterperiode verschijnen kleine, witte bloemen aan de meerstammige boom. De lange bloeiperiode begint in november en kan voortduren tot in april. Hierna verschijnt het frisgroene blad, dat in de herfst zal verkleuren. De geel-, oranje- en roodtinten van het blad vormen een mooi kleurenspektakel voordat de bloemknoppen weer tevoorschijn komen.

 

Standplaats:

Plaats de Sierkers op een beschutte plek, zodat hij beschermt is tegen harde wind. Zo is er minder kans op afbrekende takken. De ‘Autumnalis’ houdt van een kalkrijke grond.

 

Snoei en onderhoud:

Het onderhoud van de Prunus subhirtella ‘Autumnalis’ is gemakkelijk omdat snoeien niet nodig is. Indien u toch enkele oude takken wilt wegknippen, kun u dit het beste na de bloei doen als het niet meer vriest. Strooi elk voorjaar wat kalk rond de voet van de tuinplant.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Prunus subhirtella 'Autumnalis' - meerstammig | Sierkers koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.