» Rosa 'Eeuwige Passie' op stam

Rosa 'Eeuwige Passie' op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Stamroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze - Zalmoranje
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Rosa 'Eeuwige Passie' of Stamroos - Informatie:

Een bijzonder mooie trosroos die bovendien heerlijk geurt én doorbloeiend is. Die drie eigenschappen komen we samen nog niet veel tegen en dat maakt deze roos al erg bijzonder. Het blad is daarnaast gezond weinig gevoelig voor ziektes. De bloemen van de Rosa 'Eeuwige Passie' hebben aanvankelijk een roze kleur maar verkleuren naar zalmoranje bij het verder opengaan. Voor een goede bloei raden we aan om oude verwelkte bloem(trossen) weg te snoeien. Snoei deze roos in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter, bezien vanaf de entplaats. De Rosa 'Eeuwige Passie' is een selectie van de veredelaar Martin Vissers (ViVa Roses).

 

Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Let op: de stamhoogte kan iets afwijken, zo'n 5-10cm maximaal. 

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Eeuwige Passie' klik hier! De Rosa 'Eeuwige Passie' op stam | Stamroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.