U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Rosa 'Fairy Queen' - op stam | Stamroos | Tuinplantenwinkel.nl

Rosa 'Fairy Queen' - op stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Stamroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Rood
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Beschrijving

Rosa 'The Fairy Queen' of Stamroos - Informatie:

Uit de populair Fairy roos is de 'The Fairy Queen' een rood bloeiende selectie met dezelfde kleine schattig bloemetjes die eindeloos lijken te verschijnen. Deze uitvoering op stam bloeit net zo uitbundig als de struikvorm. De twijgen die normaal op de grond uitspreiden hangen in deze uitvoering voor een deel naar beneden en zorgen voor een waterval aan bloemen. Snoei de roos in het voorjaar simpelweg terug tot ongeveer 15 centimeter vanaf de occulatie en geniet het hele jaar door van een gezonde plant met een rijke bloei.

Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat. 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Let op: de stamhoogte kan iets afwijken, zo'n 5-10cm maximaal. Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos 'The Fairy' klik hier!De Rosa 'Fairy Queen' - op stam | Stamroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.