Menu
Geen producten gevonden

»

Rosa 'Flammentanz'

Product informatie

Nederlandse naam: Klimroos
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Rood
Geurend: Lichtgeurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm - 200 cm
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter

Rosa 'Flammentanz' of Klimroos - Informatie:

Flammentanz is een klimroos zoals je hem zou verwachten uit het boekje: een rijk bloeiende klimroos met rode bloemen. Daarnaast is het een erg gezonde en krachtige klimroos die weinig gevoelig is voor bladinfecties. De bloemen staan in bundels bijeen aan de uiteinden van de twijgen en zijn half gevuld. Door die eigenschap blijven de bloemen ook mooi bij minder goed weer. Rosa 'Flammentanz' is een roos uit de stal van Kordes en al jaren een publiekslieveling. De zeer rijke bloei is onovertroffen. Helaas is het geen doorbloeier maar wat ons betreft is dat niet nodig. Vaak vormen zich bovendien prachtige rozenbottels na de bloei.

 

Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

 

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en ondehoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor algemene informatie over klimplanten klik hier!  

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Flammentanz' klik hier! De Rosa 'Flammentanz' | Klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.