» Rosa 'Garden of Roses' - op stam

Rosa 'Garden of Roses' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Trosroos op stam
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Roze (zalmroze hart)
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: N.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Rosa 'Garden of Roses' of Stamroos - Informatie:

Met deze 'Garden of Roses' op stam geeft u de hele zomer kleur aan uw tuin. De bloei van deze stamroos valt in de periode tussen juni en oktober. Steeds opnieuw zal deze roos nieuwe bloemscheuten ontwikkelen. U kunt de roos daarbij wel helpen door de oude verwelkte stelen voor een deel terug te snoeien. 

Rosa 'Garden of Roses' bloeit met zalmkleurige rozen die in kleine bundels of in enkelvoud aan de stelen staan. De geur is licht, maar zeer aangenaam.

 

Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Let op: de stamhoogte kan iets afwijken, zo'n 5-10cm maximaal. Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos 'Garden of Roses' klik hier!De Rosa 'Garden of Roses' - op stam | Trosroos op stam koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.