» Rosa 'Ghislaine de Féligonde' - op stam

Rosa 'Ghislaine de Féligonde' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Stamroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Zalmoranje
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Rosa 'Ghislaine de Féligonde' of stamroos - Informatie:

Bijzondere roos op stam of treurroos in dit geval. Het betreft een klimroos die geënt is op een stam. Rosa 'Ghislaine de Féligonde' is een rambler roos met een sterke groei. De lange twijgen zullen zonder steun gaan afhangen en zorgen voor een treurvorm. De roos is echter ook bruikbaar om te worden geleid als parasol. De 'Ghislaine de Féligonde' is een super gezonde rambler roos met abrikoos tot zalmkleurige bloemen die in trossen bijeen staan. De rosa 'Ghislaine de Féligonde' is een selectie van de rozenveredelaar Turbat uit 1916. 

 

Treurrozen zijn klimrozen op stam. Deze rozensoorten maken lange buigzame twijgen. Doordat ze geen houvast hebben, gaan deze twijgen overhangen waardoor er een prachtig bloeiende treurvorm ontstaat.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Let op: de stamhoogte kan iets afwijken, zo'n 5-10cm maximaal. 

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos 'Ghislaine de Féligonde' klik hier!De Rosa 'Ghislaine de Féligonde' - op stam | Stamroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.