» Rosa 'Goldmarie 82'

Rosa 'Goldmarie 82'

Product informatie

Nederlandse naam: Trosroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Oranje- geel
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Goldmarie 82' of Trosroos - Informatie
Rosa 'Goldmarie 82' heeft in knop een oranjerode kleur. Wanneer de roos zich opent verkleurt de bloem naar warm oranjegeel en vervolgens verkleuren de oranje randen naar roze. De rozen lichten prachtig op tegen het donkergroen glanzende loof. De bloemen verschijnen in trossen aan stevige opgaande stengels. Daardoor is deze roos ook toepasbaar achter in de border. De struikroos 'Goldmarie 82'  is een selectie van de veredelaar Kordes (Kordesroos / Kordesrozen). De hoogte van deze roos is ongeveer 60 centimeter. In maart wordt deze trosroos het best teruggesnoeid tot 15 centimeter. U kunt er ook voor kiezen de plant hoger af te knippen. De roos zal dan in de zomer uitgroeien tot een hogere plant.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Goldmarie 82' klik hier! De Rosa 'Goldmarie 82' | Trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.