» Rosa 'Helena'

Rosa 'Helena'

Product informatie

Nederlandse naam: Klimroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Wit
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Rosa 'Helena' of Klimroos - Informatie:
De Rosa 'Helena' of 'Helena Renaissance' is een wat lagere klimroos met sterk geurende bloemen. De bloemen verschijnen van juni tot aan oktober en hebben een zachtroze kleur. De bloemen staan individueel of in kleine bundels bijeen en zijn bijzonder groot voor een klimroos. Met een beperkte totale hoogte van 150 centimeter is dit een van de laagste klimrozen. Ze kan ook worden gebruikt als grotere struikroos. De 'Helena' is een selectie van de Deense rozenveredelaar Poulsen en behoort tot de  'Renaissance-groep'. Deze groep rozen van de veredelaar Poulsen produceren sterk gevulde en rijk geurende rozen die wat hun vorm betreft lijken op antieke rozen. Het grote voordeel van deze Renaissance-rozen is dat ze doorbloeiend zijn.

Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Helena' klik hier! De Rosa 'Helena' | Klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.