» Rosa 'Lovely Fairy' - op stam

Rosa 'Lovely Fairy' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Stamroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Rosa 'Lovely Fairy' of Stamroos - Informatie: 

Uit de immens populaire Rosa 'The Fairy' komt deze selectie met dieproze bloemen. De Lovely Fairy deelt alle eigenschappen met haar ijzersterke zusje 'The Fairy' en is wat ons betreft een echte toevoeging op het assortiment. De dieproze bloemkleur is meer opvallend en combineert ook nog eens erg fijn met andere borderplanten. Daarnaast is de kleur niet te missen vanaf het buitenterras als deze stamroos in bloei staat. De Lovely Fairy is normaal een vrij lage struikroos. In dit geval is de roos geoculeerd op stam. De twijgen zullen ook deels afhangen wat een leuk effect geeft. Snoei in maar alle takken terug tot ongeveer 15 centimeter vanaf de oculatie/ent. Om deze roos tot bloei te laten komen hoeft u geen rozenexpert te zijn. U kunt de roos in maar met een snoei- of heggenschaar flink terugsnoeien. De bloei duurt vervolgens van juni tot diep in het najaar.

 

Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Let op: de stamhoogte kan iets afwijken, zo'n 5-10cm maximaal. 

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos 'Lovely Fairy' klik hier!De Rosa 'Lovely Fairy' - op stam | Stamroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.