Rosa 'Moonlight'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Klimroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Geeloranje
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm
Beschrijving

Rosa 'Moonlight' of Klimroos - Informatie:

Rosa ‘Moonlight’ is een zeer  mooie doorbloeiende roos. Deze klimroos heeft citroengele boembladeren met een oranje roze buitenrand. Dezeklimroos heeft een bossige groei die zeer krachtig is. De bladeren zijn donkergroen met een zeer mooie glans. De bloemen krijgen een diameter van ongeveer 10 centimeter. Plant deze roos in de zon voor het beste resultaat maar lichte schaduw is ook geen probleem. De geur is fruitig. Roos ‘Moonlight’ is winterhard en kan goed tegen de zeelucht. Daarbij trekt deze roos veel insecten aan en zullen de bijen deze roos snel vinden. Een krachtige roos die ook nog eens goed ziekteresistent is.

 

Standplaats:

Het planten van rozen kan eigenlijk het hele jaar door, mits het niet vriest. De Rosa ‘Moonlight’ kan je het beste planten in de zon of in een klein beetje schaduw. Rozen wortelen en groeien in vrijwel elke grondsoort zolang de bodem voedzaam en licht-vochtig is.

 

Snoei en onderhoud:

Rozen hebben veel energie nodig om goed te kunnen groeien en daar helpt voldoende water en voeding bij. Bekijk ook regelmatig of er uitgebloeide bloemknoppen aan de roos zitten, verwijder deze zodat de plant hier geen energie meer in hoeft te steken. Het is ook aan te raden om de roos te bemesten zodat deze weer goede en gezonde voeding kan opnemen. Het advies is om dit twee keer per jaar te doen; in maart en eind juni. Het snoeien van een roos is belangrijk om deze jong en vitaal te houden. Snoei Rosa ‘Moonlight’ in maart (of het voorjaar). 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Moonlight' klik hier!

 De Rosa 'Moonlight' | Klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.