Menu
Geen producten gevonden

»

Rosa rambler 'Blairii no. 2'

Product informatie

Nederlandse naam: Rambler klimroos
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Roze
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 350 + cm
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Rosa rambler 'Blairii no. 2' of Rambler klimroos - Informatie
De Rosa 'Blairii no. 2' is een rambler roos met, een voor een rambler roos grote, geurende bloemen. De bloei is zeer rijk en uitbundig en valt in de zomer. Deze roos is niet doorbloeiend. De Ramblerroos 'Blairii no. 2' is een gezonde rozensoort met een sterke groei. Deze klimroos kan een hoogte van 3 tot 4 meter halen. In tegenstelling tot veel andere klimrozen bloeit deze ramblerroos eenmalig. Vaak wordt dit gezien als een tekortkoming; de bloei is echter vele malen rijker dan bij doorbloeiende rozen. Ramblerrozen zijn hard groeiende klimrozen en komen daardoor het beste tot hun recht op een plek waar ze de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. De jonge scheuten maken van deze klimplant in het voorjaar al een kleurrijke plant; deze hebben een rode gloed. De Rosa 'Blairii no. 2' is een selectie van de rozenveredelaar Blair (UK). 

Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor algemene informatie over klimplanten klik hier!  

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Blairii no. 2' klik hier!De Rosa rambler 'Blairii no. 2' | Rambler klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.