U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Rosa rambler 'Blairii no. 2' | Rambler klimroos | Tuinplantenwinkel.nl

Rosa rambler 'Blairii no. 2'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Rambler klimroos
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Roze
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 350 + cm
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm
Beschrijving

Rosa rambler 'Blairii no. 2' of Rambler klimroos - Informatie
De Rosa 'Blairii no. 2' is een rambler roos met, een voor een rambler roos grote, geurende bloemen. De bloei is zeer rijk en uitbundig en valt in de zomer. Deze roos is niet doorbloeiend. De Ramblerroos 'Blairii no. 2' is een gezonde rozensoort met een sterke groei. Deze klimroos kan een hoogte van 3 tot 4 meter halen. In tegenstelling tot veel andere klimrozen bloeit deze ramblerroos eenmalig. Vaak wordt dit gezien als een tekortkoming; de bloei is echter vele malen rijker dan bij doorbloeiende rozen. Ramblerrozen zijn hard groeiende klimrozen en komen daardoor het beste tot hun recht op een plek waar ze de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. De jonge scheuten maken van deze klimplant in het voorjaar al een kleurrijke plant; deze hebben een rode gloed. De Rosa 'Blairii no. 2' is een selectie van de rozenveredelaar Blair (UK). 

Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Blairii no. 2' klik hier!De Rosa rambler 'Blairii no. 2' | Rambler klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.