» Rosa 'Rose Meilove' - op stam

Rosa 'Rose Meilove' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Grootbloemige trosroos op stam
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Rosa 'Rose Meilove' of Stamroos - Informatie:  
De Rosa 'Rose Meilove' heeft veel weg van de Rosa 'Bonica' maar groeit compacter en heeft sterker gevulde rozen. De kracht van deze stamroos zit hem in zijn eindeloze bloei en zijn goede gezondheid. De rozen staan in bundels bijeen, zijn middelgroot van formaat en hebben een lichtroze kleur. De Rosa 'Rose Meilove' is een doorbloeiende rozensoort: de bloei duurt van juni tot aan oktober. De groei is opgaand en goed bossig. Snoei de roos in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter vanaf de entplaats. De Rosa 'Rose Meilove' is een selectie van de veredelaar Meilland. Een synoniem voor deze roos is de Rosa 'Livia' en Rosa 'Meikifunk'.

 

Standplaats:

Rosa 'Rose Meilove' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een humusrijke, vochthoudende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat.

 

Snoei en onderhoud:
Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Let op: de stamhoogte kan iets afwijken, zo'n 5-10cm maximaal. Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos 'Rose Meilove' klik hier!De Rosa 'Rose Meilove' - op stam | Grootbloemige trosroos op stam koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.