Menu
Geen producten gevonden

»

Rosa 'Schöne Koblenzerin'

Product informatie

Nederlandse naam: Trosroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Rood - Wit
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Schöne Koblenzerin' of Trosroos - Informatie
De Rosa 'Schöne Koblenzerin' is recente selectie (2009) van de veredelaar Kordes (Kordesroos / Kordesrozen). De roos is al vrij snel geprezen met het ADR predikaat (ADR roos / ADR rozen). Dit Duits keurmerk wordt alleen gegeven aan zeer sterke en ziektevrije rozen. De Rosa 'Schöne Koblenzerin' valt op door een aparte bloemvorm en kleur. De sterk gevulde rozen verschijnen in grote trossen aan stevige stelen. De bloembladeren zijn aan de buitenzijde bleekroze en aan de binnenzijde dieproodroze wat zorgt voor een apart en kenmerkend uiterlijk van deze roos. De bladeren zijn sterk glanzend en zeer resistent tegen ziekten. Deze trosroos bereikt een hoogte van ongeveer 80 centimeter.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Schöne Koblenzerin' klik hier! De Rosa 'Schöne Koblenzerin' | Trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.