U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Rubus idaeus 'Autumn Bliss' | Herfstframboos | Tuinplantenwinkel.nl

Rubus idaeus 'Autumn Bliss'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Herfstframboos
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Pot 11x11 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend
Pluktijd: Juli - September
Beschrijving

Rubus idaeus 'Autumn Bliss' of Herfstframboos - Informatie:

Zoals de Nederlandse en Latijnse naam van deze Framboos al aangeven, hebben we hier te maken met een soort die in de herfst zijn vruchten geeft. Rubus idaeus 'Autumn Bliss' is een goed dragende variant. Frambozen bloeien onopvallend in het late voorjaar, waarna zich vruchten gaan vormen. Deze tuinplant en alle andere Frambozen zijn zelfbestuivend. U kunt dus met één Herfstsframboos toe om vruchten te krijgen.

 

Standplaats:

Zet Rubus idaeus 'Autumn Bliss' bij voorkeur op een plaats in de zon. Hoe meer zon, hoe beter de vruchten rijpen en hoe zoeter ze zullen smaken. Langs een gaaswerk of tegen een muur of schutting staan ze het beste. De twijgen van de Herfstframboos hebben namelijk ondersteuning nodig; ze zijn te slap om zelf overeind te blijven staan.

 

 

Snoei en onderhoud:

Alle twijgen die vrucht gedragen hebben, zullen afsterven. Deze kunt in de herfst / winter afknippen. De overgebleven twijgen van de Rubus idaeus 'Autumn Bliss' zullen het jaar erop vruchten geven. Herfstframboos is een makkelijke fruitsoort, die verder weinig onderhoud vraagt. De Rubus idaeus 'Autumn Bliss' | Herfstframboos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.