Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Vleesbes
Bloeitijd: Januari - Maart
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Door ons geleverde hoogte: 15/25 cm
Productcode: 19-872
Beschrijving

Sarcococca confusa of Vleesbes

Een mooi, wintergroen struikje waar je snel aan voorbij kunt lopen is Sarcococca confusa. Echt opvallen doet de tuinplant niet, maar een aanwinst is het zeker. Sarcococca confusa blijft het jaar rond mooi groen en bloeit in de winter met heerlijk zoet geurende, crème witte bloemen, die uitgroeien tot rode bessen. De Vleesbes combineert daarom uitstekend met vaste planten of heesters die in de winter het blad verliezen of bovengronds afsterven. De bloei in de winter maakt de tuinplant speciaal; zeker wanneer je bedenkt dat er maar weinig in de tuin te zien en te beleven valt in deze tijd van het jaar.

 

Standplaats Sarcococca confusa

Sarcococca confusa staat bij voorkeur op een beschutte plaats in de (half)schaduw in een voedselrijke, licht vochtige bodem. Teveel zon zal de bladeren geel verkleuren.

 

Sarcococca confusa snoeien en onderhouden

De compacte, klein blijvende Vleesbes heeft nauwelijks snoei nodig. Knip na de bloei eventueel vormverstorende takken terug.Waarom Sarcococca confusa kopen of Vleesbes kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Vleesbes bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Sarcococca confusa aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Vleesbes en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Sarcococca confusa is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Sarcococca confusa op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Vleesbes dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Sarcococca confusa, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.