Menu
Geen producten gevonden

»

  • Saxifraga x arendsii 'Wit'
  • Saxifraga x arendsii 'Wit'
  • Saxifraga x arendsii 'Wit'
  • Saxifraga x arendsii 'Wit'
  • Saxifraga x arendsii 'Wit'
  • Saxifraga x arendsii 'Wit'

Saxifraga x arendsii 'Wit'

Product informatie

Nederlandse naam: Steenbreek
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: 10 cm
Advies aantal per vierkante meter: 9 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm

Saxifraga x arendsii 'Wit' of Steenbreek - Informatie:

Deze Saxifraga is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. De periode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen begin maart en begin april. Zie  hieronder voor meer informatie.

Deze rotsplant bloeit zeer uitbundig in het voorjaar. De Saxifraga x arendsii 'Wit' bloeit met kleine, witte bloemen die dicht tegen elkaar staan. Tijdens de bloeiperiode lijkt de tuinplant op een wit tapijt. De Steenbreek is een wintergroene plant en kan dus ook in de winter uw potten leuk aankleden.

 

Standplaats:

Geef Saxifraga x arendsii 'Wit' een plaats in de zon op goeddoorlatende grond of in een pot. Een te natte bodem kan funest  zijn voor de wortels.

 

Snoei en Onderhoud:

Na de bloei kunt u de zaaddozen weghalen. Veel onderhoud heeft deze plant niet nodig. Bij oudere planten sterft het middelste deel soms af. In dat geval kunt u de plant een keer scheuren in het voorjaar en de buitenste delen terugplanten.De Saxifraga x arendsii 'Wit' | Steenbreek koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment. Let wel op dat de getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.