» Sempervivum 'Othello'

Sempervivum 'Othello'

Product informatie

Nederlandse naam: Huislook
Bloeitijd: Juli - Augustus
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groenrood
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 10 cm
Advies aantal per vierkante meter: 11 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Sempervivum 'Othello' of Huislook - Informatie:

Deze variant van de Huislook heeft grovere en grotere rozetten. Ze zijn bruin/rood, soms zelfs wat blauw/grijs van kleur en staan heel decoratief tussen andere fijnere Sempervivum soorten. De Sempervivum 'Othello' kan een plekje krijgen in de rotstuin. Hij heeft weinig grond nodig en het benodigde vocht wordt opgeslagen in de vlezige bladeren. In de zomermaanden komen er roze bloemen aan verdikte bloemstengeltjes te staan. Ze toornen boven de rozetten uit. Deze tuinplant is goed winterhard en wintergroen.

Tip: Maak een combinatie van verschillende types Sempervivum in een flinke schaal en zet dit op een zonnige plek op het terras. 

 

Standplaats:

Huislook staat graag in de volle zon op een wat drogere plaats. Bij te weinig zonlicht krijgt deze tuinplant een grauwe kleur. Sempervivum 'Othello' is goed winterhard. Sempervivum betekent altijd (semper) leven (vivum) en is wat de standplaats betreft een zeer toepasselijke naam; hij kan ook goed uit de voeten in een droge, (stenige) bodem waar andere tuinplanten het moeilijk zullen hebben.

 

Snoei en onderhoud:

Deze tuinplant heeft weinig tot geen snoei nodig. Sempervivum 'Othello' groeit langzaam uit met nieuwe rozetten aan de zijkant van de plant. De Sempervivum 'Othello' | Huislook koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.