Syringa vulgaris 'Mme Lemoine'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Sering
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 250 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm
Beschrijving

Syringa vulgaris 'Mme Lemoine' of Sering

De Sering is een struik, die bij iedereen wel tot de verbeelding spreekt. De heerlijk geurende bloemen geven het voorjaar extra glans. Syringa vulgaris 'Mme Lemoine' bloeit met gevulde, zuiver witte bloemen. De soort groeit flink uit. De tuinplant is geschikt als solitair in de border of op het grasveld, heeft een onregelmatige vorm, maar is in de grotere border ook goed te combineren met andere heesters. De bloemen zijn erg gewild als snijbloem. Syringa vulgaris 'Mme Lemoine' is goed winterhard en verliest in de herfst zijn bladeren.

 

Standplaats Syringa vulgaris 'Mme Lemoine'

Syringa vulgaris 'Mme Lemoine' staat het liefst in de zon of halfschaduw (hoe meer zon hoe uitbundiger de bloei) en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Syringa vulgaris 'Mme Lemoine' snoeien en onderhouden

Knip na de bloei vormverstorende twijgen van de tuinplant weg en verwijder meteen oude, uitgedroogde takken, zodat nieuwe, frisse scheuten voldoende licht en ruimte krijgen.De Syringa vulgaris 'Mme Lemoine' | Sering koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.