» Syringa 'Josée'

Syringa 'Josée'

Product informatie

Nederlandse naam: Dwergsering
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 20 cm

Syringa 'Josée' of Sering - Informatie:

Syringa 'Josée' is een mooie dwergsering met sterk geurende, kleine trossen roze bloemen in zowel het voorjaar als de zomer en is hiermee een van de langstbloeiende seringen. De tuinplant blijft beduidend lager dan de Syringa vulgaris en is zeker geschikt voor de kleinere tuin of in een pot op het balkon en terras. Syringa 'Josée' staat het liefst in de zon of halfschaduw; hoe meer zon hoe uitbundiger de bloei. Plant deze Sering in een humusrijke, waterdoorlatende bodem. De tuinplant is goed winterhard en verliest in de herfst zijn bladeren. Door zijn trage, compacte groei van de Sering kan het snoeien beperkt worden tot vormsnoei: knip storende twijgen weg en verwijder ook oude, uitgedroogde takken, zodat nieuwe, frisse scheuten meer licht en ruimte krijgen. Snoeien van de tuinplant mag en doe je het beste in de winter of direct na de eerste bloei. Geef in het voorjaar eventueel wat organische mest.

Syringa 'Josée' is een bladverliezende tuinplant. Deze Sering bloeit van mei t/m augustus met roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 150 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw. De Syringa 'Josée' | Dwergsering koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.