Syringa 'Josée'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Dwergsering
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 20 cm
Beschrijving

Syringa 'Josée' of Sering

Syringa 'Josée' is een mooie dwergsering met sterk geurende, kleine trossen, roze bloemen in zowel het voorjaar als de zomer en is hiermee een van de langstbloeiende seringen. De tuinplant blijft beduidend lager dan de Syringa vulgaris en is zeker geschikt voor de kleinere tuin of in een pot op het balkon en terras. De struik is goed winterhard en verliest in de herfst zijn bladeren. 

 

Standplaats Syringa 'Josée'

Syringa 'Josée' staat het liefst in de zon of halfschaduw(hoe meer zon hoe uitbundiger de bloei) in een humusrijke, waterdoorlatende bodem.

 

Syringa 'Josée' snoeien en onderhouden

Door de trage, compacte groei van de Sering kan het snoeien beperkt worden tot vormsnoei: knip storende twijgen weg en verwijder ook oude, uitgedroogde takken, zodat nieuwe, frisse scheuten meer licht en ruimte krijgen. Snoeien van de tuinplant mag en doe je het beste in de winter of direct na de eerste bloei. Geef in het voorjaar eventueel wat organische mest.De Syringa 'Josée' | Dwergsering koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.