» Viburnum 'Pragense' - XL

Viburnum 'Pragense' - XL

Product informatie

Nederlandse naam: Sneeuwbal
Bloeitijd: Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/100 cm

Viburnum 'Pragense' of Sneeuwbal XL-serie - Informatie
Viburnum 'Pragense' -XL bloeit met opvallende, roomwitte, schermvormige bloemen in april-mei, die in de herfst kunnen uitgroeien tot onopvallende, rode bessen die later zwart kleuren.  Sneeuwbal heeft glanzend groen blad( de onderkant lichtgroen) en is in zachte winters groenblijvend. Zet deze tuinplant op een zonnige plaats of in de halfschaduw in een lichtzure, humusrijke, niet te droge bodem. Viburnum 'Pragense' is goed bestand tegen zeewind en luchtverontreiniging. De leveringshoogte bedraagt 60 tot 100 cm.

 

Snoei en onderhoud:

Strooi bij het aanplanten van Viburnum 'Pragense' -XL tuinturf in het plantgat en meng dit met de andere aarde, zodat er een lichtzuur bodemmilieu ontstaat. Snoei meteen na de bloei een beetje voor vormbehoud en om oude, verdroogde takken weg te halen. Radicale verjongingssnoei kan het beste op het eind van de winter. Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier De Viburnum 'Pragense' - XL | Sneeuwbal koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.