» Abelia x grandiflora 'Kaleidoscope'

Abelia x grandiflora 'Kaleidoscope'

Product informatie

Nederlandse naam: Abelia
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Geel-groen
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 75 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Door ons geleverde hoogte: 15/20 cm

Abelia x grandiflora 'Kaleidoscope' of Abelia - Informatie:

Abelia x grandiflora 'Kaleidoscope' is een langbloeiende heester die met zijn lichtroze bloemenknoppen en witroze, klokvormige bloemen van juni tot in augustus bijen en vlinders aantrekt. Abelia blijft in milde winters groen. Deze tuinplant groeit breed uit, staat mooi als solitair in de kleine tuin of in kleine groepjes in een grotere border. Knip de struik in het voorjaar terug tot 25 cm boven de grond. De variant 'Kaleidoscope' zorgt met zijn goudbonte bladeren, die in de herfst oranjerood kleuren, voor een mooi contrast met andere planten. Geef de Abelia x grandiflora 'Kaleidoscope' een wat beschutte standplaats in de zon. Elke goed doorlaatbare grond is geschikt. Zorg dat de plant niet te nat komt te staan. Breng een laag afgevallen bladeren rond de voet van de plant aan om hem te beschermen tegen vorst in strenge winters.

Abelia x grandiflora 'Kaleidoscope' is een half groenblijvende tuinplant. Deze Abelia bloeit van juni t/m augustus met roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 75 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon.

De Abelia x grandiflora 'Kaleidoscope' | Abelia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.