» Abelia 'Pinky Bells'

Abelia 'Pinky Bells'

Product informatie

Nederlandse naam: Abelia
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 90 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 18 cm

Abelia 'Pinky Bells' of Abelia - Informatie:

Abelia 'Pinky Bells´is een langbloeiende heester. De compacte tuinplant heeft een bossige groeiwijze. Tijdens de bloei van juni-augustus verschijnen er talrijke, grote, roze bloemen, die in de zomer mooi afsteken tegen het groene, glanzende blad. Het jonge blad is eerst oranjerood, wordt steeds groener in de zomer en rood in de herfst. Abelia 'Pinky Bells is wintergroen, maar bij een temperatuur van - 18º kan het blad toch afvallen.

 

Standplaats:

Abelia staat mooi als solitair of in kleine groepjes in een grotere border of als kuipplant op het balkon en terras; bij voorkeur in de zon of halfschaduw. Elke goed doorlatende grond is geschikt.

 

Snoei en onderhoud:

Om een wat compactere vorm te behouden kan Abelia 'Pinky Bells' in het voorjaar wat gesnoeid worden. Knip lange scheuten voor ongeveer 1/3e terug. Dit kan eventueel ook na de bloei in de zomermaanden gebeuren. Na een strenge winter, kunnen de toppen van de tuinplant vorstschade hebben opgelopen. U kunt deze afgestorven delen in het voorjaar wegknippen.De Abelia 'Pinky Bells' | Abelia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.