» Acer palmatum 'Little Princess'

Acer palmatum 'Little Princess'

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse esdoorn
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen- rood
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Door ons geleverde hoogte: 50/60 cm

Acer palmatum 'Little Princess' of Japanse esdoorn - Informatie:

Acer palmatum 'Little Princess' is een in de breedte uitgroeiende tuinplant, met in het voorjaar lichtbruine bladeren, die in de zomer frisgroen met wat rood aan de rand worden. De bladeren zijn handvormig (palmatum) en diep ingesneden. Ze verkleuren in de herfst heel mooi rood, waarna ze in de winter afvallen. De kleine, roodpaarse bloemetjes, die in april verschijnen, vallen nauwelijks op.

 

Standplaats:

Acer palmatum 'Little Princess' is een decoratieve, langzaam groeiende heester, die geschikt is als solitaire tuinplant in de border, in de rotstuin, in de Japanse tuin of als kuipplant op het balkon of terras. Geef deze Japanse esdoorn een beschutte standplaats in een humusrijke bodem.

 

Snoei en onderhoud:

Geef de Japanse esdoorn in het voorjaar wat compost of tuinturf om de bodem te verrijken. Acer palmatum ‘Little Princess’ dient zo min mogelijk gesnoeid te worden, omdat de takken snel kunnen gaan bloeden na een snoeibeurt. Oude of vormverstorende takken kunnen het beste in november/december afgeknipt worden.

* Herfstverkleuring informatie:

Het blad van deze plant verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleend.De Acer palmatum 'Little Princess' | Japanse esdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.