U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Rosa 'Out of Rosenheim' | Trosroos | Tuinplantenwinkel.nl

Rosa 'Out of Rosenheim'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Trosroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Rood
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter
Beschrijving

Rosa 'Out of Rosenheim' of Trosroos - Informatie:  
De Rosa 'Out of Rosenheim' is een erg fraaie en zeer sterke trosroos. De bloemen lijken op Engelse rozen maar geuren niet. Ze zijn sterk gevuld en verschijnen in flinke trossen aan vrij stevige takken die soms licht overhangen. De groei is zeer bossig. Deze sterk vertakkende struikroos is daardoor erg geschikt voor vakbeplantingen, perken en zelfs als bodembedekker. De bloei is zeer rijk. De Rosa 'Out of Rosenheim' is een doorbloeiende struikroos met een totale hoogte van juni tot aan oktober. Snoei de roos in maart terugt tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter. In de zomer zal deze roos een hoogte van ongeveer 80 centimeter bereiken. Deze rozensoort is een selectie van de veredelaar Kordes (Kordesroos / Kordesrozen).

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Out of Rosenheim' klik hier!De Rosa 'Out of Rosenheim' | Trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.