» Actinidia arguta 'Bayern'

Actinidia arguta 'Bayern'

Product informatie

Nederlandse naam: Mini-kiwi / Kiwibes
Bloeitijd: Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Pot 11x11 cm
Door ons geleverde hoogte: 40/60 cm
Bestuivers: Niet zelfbestuivend, Weiki
Pluktijd: Oktober

Actinidia arguta 'Bayern' of Kiwibes of Mini kiwi - Informatie:

Actinidia arguta 'Bayern' is een vrouwelijke variant van de Kiwibes. Wanneer deze tuinplant door een mannelijke variant bestoven wordt, komen er vruchten aan. De vruchten van de Kiwibes zijn een stuk kleiner dan die van de grote kiwiplanten. Ze kunnen ook zo uit de hand gegeten worden. De Actinidia arguta 'Bayern' geeft groengekleurde vruchten met soms een rode vleug over de schil. De Kiwibes is een klimmende plant; hij slingert zich een weg omhoog. In het begin heeft Mini kiwi even een zetje nodig om op gang te komen; later lukt het vaak vanzelf. Een pergola is een ideaal hulpmiddel voor de Actinidia arguta 'Bayern' om zich er omheen te slingeren.

 

Standplaats:

Actinidia arguta 'Bayern' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een vruchtbare, waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

Kiwibes is goed winterhard en bestand tegen de winters in ons land. Snoeien van deze tuinplant kan daarom ook prima in de winter gebeuren. De takkenstructuur is dan het beste te overzien en daardoor wordt het snoeien een stuk eenvoudiger. Haal in elkaar groeiende en slingerende twijgen uit elkaar of knip er een paar helemaal weg. De Actinidia arguta 'Bayern' | Mini-kiwi / Kiwibes koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.