» Amelanchier arborea 'Robin Hill' - beveerd

Amelanchier arborea 'Robin Hill' - beveerd

Product informatie

Nederlandse naam: Krentenboompje
Bloeitijd: April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Door ons geleverde hoogte: 200 tot 250cm

Amelanchier arborea 'Robin Hill' of Krentenboompje - Informatie:
Amelanchier arborea 'Robin Hill' - beveerd is een vrij kleine boomvorm. Eerst groeit het Krentenboompje vrij smal op; later vormt het een brede kroon. 'Beveerd' wil zeggen dat de zijtakken al onder aan de stam beginnen te groeien. Het krentenboompje is oorspronkelijk een meerstammige sierheester. In april verschijnen helderwitte bloemen in bijna opgaande trossen aan deze tuinplant. In de herfst verkleurt het Krentenboompje rood-oranje. 's Winters verliest de Amelanchier arborea 'Robin Hill' - beveerd zijn blad en valt het mooie silhouet van de  fijne vertakking van het boompje op. De bast en stam en de takken zijn in de winter opvallend grijs gekleurd.

 

Standplaats:

Amelanchier arborea 'Robin Hill' verlangt een zonnige/halfschaduw plek in een goed doorlaatbare bodem.

 

Snoei en onderhoud:

Snoeien van de tuinplant is niet nodig als er ruimte en licht genoeg is. Snoei alleen als de Krentenboom te dicht wordt door verkeerd groeiende takken en haal dan ook oude, verdroogde takken weg.  

 

* Herfstverkleuring informatie:

Het blad van deze plant verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleent.

 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Amelanchier arborea 'Robin Hill' - beveerd | Krentenboompje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.