Amelanchier lamarckii - beveerd

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Krentenboompje
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Door ons geleverde hoogte: 200 tot 250cm
Beschrijving

Amelanchier lamarckii of Krentenboompje - Informatie:
Amelanchier lamarckii - beveerd is een boomvorm waarbij de de zijtakken al onder aan de stam groeien. Het krentenboompje is oorspronkelijk een meerstammige sierheester. In april verschijnt een grote hoeveelheid witte bloemen aan deze tuinplant. Zomers komen er zwart-paarse, eetbare vruchtjes aan, die de vogels graag lusten. In de herfst verkleurt het Krentenboompje oranje-geel en 's winters verliest de Amelanchier lamarckii - beveerd zijn blad.

 

Standplaats:

Amelanchier lamarckii verlangt een zonnige/halfschaduw plek in een goed doorlaatbare bodem. 

 

Snoei en onderhoud:

Als u de boom wilt snoeien kunt u dit het beste na de bloei doen of in de winter wanneer het blad van de boom afgevallen is. Snoei alleen dood hout, takken die verkeerd groeien en wilde scheuten weg. 

 

* Herfstverkleuring informatie:

Het blad van deze plant verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleent.

 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Amelanchier lamarckii - beveerd | Krentenboompje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.