Menu
Geen producten gevonden

»

Artemisia schmidtiana 'Nana'

Product informatie

Nederlandse naam: Bijvoet of Alsem
Bloeitijd: Juli - Augustus
Bloemkleur: Geel/groen (onopvallend)
Geurend: Ja (bladeren)
Bladkleur: Grijs
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 25 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Artemisia schmidtiana 'Nana' of Alsem/Bijvoet - Informatie:

De Artemisia schmidtiana ‘Nana’ wordt ook wel Alsem, bijvoet of edelruit genoemd. In combinatie met andere vaste planten komt de sierwaarde van het blad het beste tot zijn recht. De Alsem heeft zilvergrijs aromatisch loof dat in een zachte winter aan de Alsem blijft. De groeiwijze is bossig en kruipend in de breedte. In de zomermaanden juli en augustus kunnen er kleine geel/groene bloemetjes verschijnen, maar deze vallen nauwelijks op. De Artemisia schmidtiana ‘Nana’ verdraagt droogte en luchtverontreiniging en kan hierdoor goed worden toegepast in stedelijke gebieden en kuststreken. De plant houdt van een zonnige standplaats en groeit het beste op een goed doorlaatbare tuingrond waar u af en toe wat kalk bij strooit.

 

Artemisia schmidtiana ‘Nana’ is een half groenblijvende tuinplant. Deze Alsem wordt uiteindelijk ongeveer 25 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon.

 

Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier!   De Artemisia schmidtiana 'Nana' | Bijvoet of Alsem koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.