» Astilbe simplicifolia 'Sprite'

Astilbe simplicifolia 'Sprite'

Product informatie

Nederlandse naam: Pluimspirea
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 30 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Astilbe simplicifolia 'Sprite' of Pluimspirea - Informatie:
De Astilbe simplicifolia 'Sprite' heeft uiterst decoratieve, roze gekleurde bloeipluimen. Deze prachtspirea blijft relatief laag. Opmerkelijk is het zeer fijn ingesneden blad. De groeiwijze maakt deze tuinplant uitstekend geschikt als bodembedekker of als vakbeplanting en is daarbij geschikt als onderbeplanting in tuinen met heesters en bomen op plaatsen waar geen boomwortels in de grond zitten. Een plek in de halfschaduw is aan te bevelen. Deze soort kan eventueel ook in de zon staan, maar dan wel in een vochtige bodem. Dan duurt de bloei wel wat korter. Deze Astilbe lijkt vrij veel op de Astilbe japonica 'Europa', De 'Sprite' bloeit echter net wat langer en blijft iets lager. 

Astilbe simplicifolia 'Sprite' is een bladverliezende tuinplant. Deze Spirea bloeit van juni t/m augustus met roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 30 cm hoog en staat bij voorkeur in de schaduw.De Astilbe simplicifolia 'Sprite' | Pluimspirea koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.