Astilbe japonica 'Deutschland'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Pluimspirea
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Astilbe japonica 'Deutschland' of Pluimspirea

Astilbe japonica 'Deutschland' is een echte klassieker onder de vaste planten. De witte bloemaren in de zomer zijn niet te missen. Een uitbundige bloeier en bovendien een gemakkelijke tuinplant. Het blad lijkt wel wat op dat van een varen en is donkergroen tot in de herfst, daarna valt het af. Deze compacte tuinplant komt het mooist tot zijn recht als er een aantal bij elkaar gezet worden. Pluimspirea ofwel prachtspirea lokt vlinders en bijen en is verder geschikt als snijbloem in een gemengd boeket.

 

Standplaats Astilbe japonica 'Deutschland'

Astilbe japonica 'Deutschland' houdt van humusrijke, vochtige bodem en kan het beste in de (half)schaduw worden toegepast en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

Astilbe japonica 'Deutschland' snoeien en onderhouden

De bloempluimen hebben in de winter nog een decoratieve waarde. Knip in het vroege voorjaar alle afgestorven pluimen van deze spirea en bladeren weg, zodat jonge, frisse scheuten voldoende licht en ruimte krijgen.De Astilbe japonica 'Deutschland' | Pluimspirea koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.