» Aubrieta 'Cascade Blue'

Aubrieta 'Cascade Blue'

Product informatie

Nederlandse naam: Randjesbloem
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Blauw
Bladkleur: Grijs
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Aubrieta 'Cascade Blue' of Randjesbloem - Informatie:

Een vroeg bloeiende bodembedekker is de Aubrieta 'Cascade Blue'. De Randjesbloem krijgt blauwe bloemen die voor een kleurrijk tapijt zorgen in het voorjaar. De tuinplant wordt vaak gebruikt bij hoogteverschillen waar de bloemen als een blauwe waterval sierlijk overheen gaat hangen; hier heeft deze tuinplant ook zijn naam aan te danken. Aubrieta 'Cascade Blue' is wintergroen; in strenge winters kan het blad deels afsterven, maar in het voorjaar loopt de plant wel weer snel uit. Verwijder dan wel eerst de afgestorven plantenresten, zodat jonge scheuten voldoende licht en ruimte krijgen. Randjesbloem is erg geschikt voor rotstuinen, maar doet het ook prima als kuipplant.

Aubrieta 'Cascade Blue' is een groenblijvende tuinplant. Deze Randjesbloem bloeit van april t/m mei met blauwpaarse bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 15 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.De Aubrieta 'Cascade Blue' | Randjesbloem koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.