Mercedes Actros bakwagen met wipkar

  • Geplaatst op
  • Door Tuinplantenwinkel.nl
  • Geplaatst in Ons bedrijf
  • 0
Mercedes Actros bakwagen met wipkar

Tuinplantenwinkel.nl heeft een Mercedes Actros (18 ton - 360 pk - 12 traps automaat) bakwagen met wipkar aangeschaft. Beide zijn voorzien van laadkleppen en schuifzeil.

Ter vervanging van een van de Volvo FL bakwagens hebben we deze keer voor een ander merk gekozen. We hebben een Mercedes Actros met wipkar aangeschaft. Er is voor een wipkar gekozen, omdat er in drukke periodes met kar en in rustige periodes zonder gereden kan worden. We hebben specifiek voor een wipkar gekozen, omdat dit makkelijker manoeuvreert in krappe ruimtes ten opzichte van een kar met een molen.

De wipkar is te koppelen met bakwagen waardoor het mogelijk is door te laten zonder de wipkar los te koppelen

Afbeelding: De bakwagen is te laden en lossen ook als de wipkar er achter hangt omdat deze door kan laden.
 

Zowel de bakwagen als de wipkar zijn voorzien van een laadklep. Hiermee is deze combinatie heel breed inzetbaar. Tijdens het laden bij kwekers kan met de wipkar gereden worden, zodat er een maximaal laadvolume ontstaat. De voorzijde van de wipkar kan open, zodat er met behulp van het zakken van de laadklep van de bakwagen ‘doorgeladen’ kan worden van de wipkar naar de bakwagen en vice versa. Dit maakt efficiënt laden en lossen van de combinatie mogelijk.

De schuifzeilen die zowel aan de bakwagen als aan de wipkar zijn gemonteerd, maken het snel laden en lossen van bomen en pallets mogelijk.

De combinatie is voorziel van nieuwe zeilen die bedrukt zijn met het logo van Tuinplantenwinkel.nl

Afbeelding: De combinatie is voorziel van nieuwe zeilen die bedrukt zijn met het logo van Tuinplantenwinkel.nl.

Daarnaast kan de bakwagen zonder wipkar ingezet worden voor het bezorgen van bestellingen van Tuinplantenwinkel.nl. Ook kan hij zonder wipkar makkelijker bij kwekers met een krappe werf terecht.

De 12 traps automaat geeft de chauffeur comfort en zorgt voor meer veiligheid. Hij neemt in drukke (stedelijke) gebieden veel schakelwerk uit handen, zodat de chauffeur zich volledig op het verkeer kan richten. Ook het manoeuvreren op krappe plaatsen gaat een stuk makkelijker met deze fijne automaat.

De combinatie is voorzien van nieuwe zeilen en gespoten in de huisstijl van Tuinplantenwinkel.nl. Hiermee past hij perfect in onze huidige vloot.

Alle onderdelen van de wagen zijn afzonderlijk opnieuw in kleur gespoten. De chromen elementen op gril maken het plaatje compleet.

Afbeelding: Alle onderdelen van de wagen zijn afzonderlijk opnieuw in kleur gespoten. De chromen elementen op gril maken het plaatje compleet.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.